عرفان اهل بیتی

شیخ رضا اشرف زاده

عرفان اهل بیتی

شیخ رضا اشرف زاده

عرفان اهل بیتی

آشنایی با اسلام ناب محمدی
sheykh reza ashrafzadeh
https://www.instagram.com/m_reza_ashrafzadeh

تاثیر موسیقی

يكشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۴، ۰۲:۲۷ ب.ظ

درباره تاثیرات و مضرات موسیقی توضیح دهید:

تاثیرموسیقی بر اعصاب:


موسیقی ‌به ‌ویژه ‌آهنگ ‌های ‌حساس ‌آن ‌تحریکاتی ‌در اعصاب‌ سمپاتیک‌ و پارا سمپاتیک‌ به وجود می‌آورد که ‌در نتیجه ‌تعادل ‌این ‌اعصاب به هم می خورد و انسان ‌دچار ضعف ‌اعصاب ‌می‌گردد:


دکتر« دلف‌آدلر» پرفسور دانشگاه‌ کلمبیا می‌گوید:

بهترین ‌و دلکش‌ترین ‌نواهای ‌موسیقی ‌شوم ‌ترین‌ آثار راروی ‌سلسله ‌اعصاب ‌انسان ‌باقی ‌می‌گذارد. اصولاً شنیدن ‌موسیقی ‌و کنسرت ‌در اعصاب‌ یک ‌نوع ‌اثر تخدیری ‌ایجاد می‌کند که ‌نجات ‌از آن ‌مشکل ‌است‌.


کسانی که با موسیقی سر و کار دارند، معمولا عمر کوتاه تری دارند.

در اثر هیجانات روحی و روانی و وارد شدن فشار برقلب ، گرفتار سکته های قلبی می گردند.


- تأثیر موسیقی بر معده:


براساس آزمایش‌هایی که پرفسور لودویگ دوملینگ درباره موسیقی‌های شب‌کوتاه، موزارت، سمفونی، سرنوشت بتهون، موزیک بیت، آوازهای پاپ یعنی موزیک مدرن نسل جوان انجام ‌داده و آزمایش های مکرر انجام گرفته ترشح عصاره گوارشی معده و اسید کلریدریک در کسانی که به موزیک ‌پاپ گوش کرده بودند، پیش از سائرین تقلیل و کاهش یافته بود.



- تاثیر موسیقی بر دستگاه شنوایی:


بر طبق تحقیقات دانشمندان اصوات موسیقی چون مصنوعی و غیر طبیعی هستند فشاری چندین برابر صداهای دیگر بر سلولهای شنوایی وارد می سازند.



که هر چقدر این موسیقی ها نامطبوع تر باشد ارتعاشات سلولهای شنوایی بیشتر و شدیدتر می گردد . و این لرزشها و ارتعاشات غیر طبیعی که حاصل نوای موسیقی است.هر بار باعث از بین رفتن تعدادی از سلولهای شنوایی می


شود ودر مدتی نه چندان زیاد برای کسانی که به موسیقی و آوازه خوانی اشتغال دارند تولید ضعف سامعه و در سطح بالای آن <<کری>> ایجاد می کند. روی همین اصل چند تن از موسیقی دانان مشهور از جمله روبرت شومان


آلمانی که از 18 سالگی به تحصیل موسیقی پرداخته بود در اثر پیمودن راه افراط و تفریط در تعلیم و تعلم موسیقی در سن 42 سالگی به کلی از نعمت سامعه و شنوایی محروم گشت . وسرانجام در سال 1856 در سن 46 سالگی دار فانی را وداع گفت.



- مضرات موسیقی :


1.مرض مانی ( نوعی جنون است که درجات گوناگونی دارد )


2. مرض سیکلموتی ( نوعی بیماری روانی است که شخص بیمار گاهی میخندد و بعضی از اوقات از گرفته و غمگین است)



3. کوتاهی عمر



4. مرض پارانویا ( نوعی مرض روحی است که شخص ادعاهای بی مورد کرده و خود را شریف تر و بالاتر از همه می داند )


5. ضعف اعصاب



6. اختلالات دماغی ( اغتشاشات مغزی هیجانات روحی و جنون )


7. تاثیرات قلبی



8. واسطه انتحار و خودکشی



9. بیماری فشار خون



10. عامل فحشا



11. تضعیف و تضییع حس شنوایی ( سامعه )


12. تضعیف و تضییع حس بینایی ( باصره)


13. هیجان



14. سلب راده و شکست شخصیت



15. سلب غیرت



16. عامل جنایت



17. جلب توجه غیر طبیعی



18. از دست دادن نیروی فکری



19. تضییع نیروی قضاوت



20. افسردگی و خمودگی



21. تهییج عشق ( یک نوع بیماری روانی است که مورد بحث و توجه روانکاوان است گاهی شدت این بیماری به جایی میرسد که طرف خودش برای هلاکت خودش قیام کرده خویش را به آب و آتش می اندازد مسموم میکند خود را زیر اتومبیل معشوقه اش رها میکند و ..... و این بیماری گاهی شخص را به تیمارستان میکشاند)



-ضرر های ‌اخلاقی‌:


مجالس ‌موسیقی ‌از نظر زیان‌های ‌فردی ‌و اجتماعی‌، باعث ‌گناهان‌فراوان ‌می‌شود. موسیقی ‌سهم ‌بزرگی ‌در به ‌وجود آوردن‌ ناپسندی ها و پلیدی‌ها دارد. نغمات ‌موسیقی ‌اجتماع ‌رابه ‌فساد و انحراف ‌می‌کشاند. موسیقی ‌مخصوصاً در

محافل‌ مختلط ‌و به‌ ویژه در صورتی که ‌خواننده ‌زن ‌باشد، مهیّج ‌شهوت ‌و هوس ‌است‌. باعث ‌شهوت‌ رانی ‌و عشق ‌بازی ‌و اعتیاد به آن ‌می‌شود . جامعه ‌را دچار گناه ‌و لغزش‌های ‌فراوان ‌می‌کند.



موسیقی انسان را به لهو و لعب و عیّاشی و‌بی بند و باری سوق می‌دهد . باعث تزلزل اعتقادات مذهبی و لاقیدی می‌شود.



در روایات از رسول گرامی اسلام نقل شده : سه چیز قلب انسان را پر قساوت می‌گرداند: شنیدن و گوش دادن به ‌صداها و گفتارهای لهو؛ دنبال صید رفتن برای خوشگذرانی؛ به دربار شاهان رفت و آمد کردن."



باز فرمود: ‌چهار چیز قلب را فاسد می‌کند و موجب نفاق قلبی می‌شود: گوش دادن به لهویات؛ فحّاشی‌کردن؛ به دربار سلاطین رفت و آمد کردن و دنبال صید رفتن".




- بررگترین ضرر:


بزرگ ترین ‌ضرر موسیقی‌های مبتذل و لهوی دوری ‌از خدا است‌.


سعادت ‌یاد خدا است ‌که ‌مایه‌ حیات ‌و اطمینان ‌قلب ‌می‌شود. کارهای‌غفلت ‌آور در اسلام ‌ناروا قلمداد شده ‌، موسیقی ‌و غنا و رقص ‌و مجالس ‌لهو و لعب ‌نقش ‌مؤثری ‌در غفلت ‌از خدا دارد.


‌اسلام‌ چیزی ‌را بدون ‌جهت ‌حرام ‌نمی‌کند. ‌موسیقی ‌چون ‌از جهات‌ مختلف ‌زیان ‌بخش‌است‌، در اسلام‌ تحریم شده است‌.


مسعده ‌بن ‌زیاد می‌گوید: در خدمت ‌امام ‌ششم ‌بودم ‌که ‌شخصی‌گفت‌: در همسایگی ‌من ‌کسانی ‌هستند که‌ کنیزهای ‌آوازه ‌خوان ‌و موسی

  • رضا اشرف زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی